пʼятниця, 29 листопада 2013 р.

Учасники «Відкритого світу» отримають спеціальні ціни на планшети!

      Компанія «Майкрософт Україна» спільно з Національним проектом «Відкритий світ» оголосили про запуск спільного пілотного проекту, в рамках якого школярам стануть доступні планшети Surface RT на спеціальних умовах. Пристрої можна замовити на сайті проекту за ціною 2999 гривень.

        Планшет Microsoft Surface RT стане першим пристроєм за спеціальною ціною, що дозволить учням-учасникам «Відкритого світу» користуватися освітніми ресурсами. Замовлення, доставку та подальше обслуговування планшетів Microsoft Surface RT забезпечить партнер «Майкрософт Україна», компанія «Енглер».
       В українських школах наразі є в середньому один персональний комп’ютер на 28 учнів, в Європі ця цифра більш оптимістична –  5-7 учнів. Згідно з дослідженням «Майкрософт Україна», 61% вчителів в Україні вважають, що відсутність комп’ютерів у школах є основним бар’єром для впровадження новітніх інформаційних технологій в освіті. А згідно дослідження «Організації з безпеки та співробітництва в Європі», використання ПК не додає значної цінності навчальному процесу, якщо пристрої використовуються тільки у школах, оскільки пристрої мають бути персональними, щоб приносити відчутну користь. 
      Компанія «Майкрософт Україна» є стратегічним партнером проекту «Відкритий світ» з моменту його заснування, надаючи консультації, тренінги для вчителів та студентів та технологічні ресурси.
    «Майкрософт Україна» також допоможе перевести освітній портал Національного проекту «Відкритий світ», бета-версія якого буде представлена до кінця 2013 року, на хмарну платформу Microsoft – Windows Azure, що дозволить розміщувати велику кількість освітніх матеріалів та організувати спільний доступ до них учнів, вчителів та батьків.
Матеріали з офіційного сайту НП "Відкритий світ" 

Немає коментарів:

Дописати коментар