середу, 12 лютого 2014 р.


V Всеукраїнський форум Microsoft 
"Вчитель - новатор"

Компанія «Майкрософт Україна» щорічно організовує Форум "Вчитель-новатор" за підтримки Інституту інноваційних технологій та змісту освіти МОН України. Цього року партнером заходу є громадська спілка "Освіторія".
Цей захід збирає працівників сфери освіти: представників державних освітніх структур, обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, провідних методистів та вчителів.
Метою заходу є ознайомлення з передовими новітніми технологіями у роботі вчителів для підвищення рівня середньої освіти в Україні.
V Всеукраїнський Форум "Вчитель - новатор" — це одноденний освітній захід, покликаний повідомити широкій аудиторії представників освіти про можливості технологій та надати практичні навички, які допоможуть полегшити викладацьку діяльність і зробити її ефективнішою.
Для участі у заході необхідно :
  1. заповнити он-лайн реєстраційну анкету (http://bit.ly/1iJ7vE8)
  2. та залишити свій коментар-побажання.
Запрошені учасники отримають до 27.02.2014 відповідне запрошення на свою електронну скриньку. Під час відбору буде враховано і географічне розташування учасників у зв’язку з тим, що передбачається запрошення освітян із усіх регіонів України.
Реєстрація відкрита до 26 лютого 2014 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар